Over FotoMaarten.nl

FotoMaarten.nl is hèt adres in de regio Leiden voor betaalbare opdrachtfotografie. Fotograaf Maarten Bakker maakt een impressie van uw workshop, evenement en activiteit. Hij fotografeert het liefst met natuurlijk licht. Maar hij weet ook wanneer en hoe hij flitslicht moet gebruiken. Het resultaat is een mooi fotoverslag voor uw website, nieuwsbrief en folder.

Over de fotograaf achter FotoMaarten.nl: Maarten Bakker

Maarten Bakker isprofielfoto van Maarten Bakker de fotograaf achter FotoMaarten.nl 21 jaar en heeft al 9 jaar ervaring met fotografie. Vanaf begin 2013 heeft hij regelmatig opdrachten. Hij was de vaste fotograaf van Technolab Leiden. Tijdens de zomerperiode van 2012 en 2013 heeft Maarten voor Duinrell de bezoekers gefotografeerd. Het hoogtepunt als fotograaf tot nu toe was de uitreiking van het boekje ‘Het Autismecafé: de kracht van ouders’, waarvoor hij het merendeel van de foto’s heeft gemaakt. Dit boekje werd uitgereikt aan koningin Máxima op 3 december 2013. Maarten Bakker werd door Stichting Ovaal gevraagd om hiervan een fotoverslag te maken.

Nuttige informatie voor potentiële opdrachtgevers

Voor potentiële opdrachtgevers is het handig om te weten dat Maarten Bakker een vorm van autisme heeft. Hij vindt het belangrijk dat er duidelijke afspraken zijn en dat telefonische afspraken per mail worden bevestigd. Ook waardeert hij een vriendelijke en ontspannen omgang met zijn opdrachtgevers.

Maarten Bakker ervaart zijn autisme als een pluspunt voor zijn opdrachtfotografie; hij heeft een goed oog voor detail, gaat voor kwaliteit en toont volledige inzet.